• Přihlásit se
    Prohlížení dle autora 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Prohlížení dle autora
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Prohlížení dle autora
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Prohlížení dle autora "Smitková, Dagmar"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Seřadit dle:

    Řazení:

    Výsledky:

    Zobrazují se záznamy 1-20 z 27

    • název
    • datum publikování
    • datum zaslání
    • vzestupně
    • sestupně
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Analogy (náhražky) některých potravin - sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatelů stravovacích služeb). 

        Abrmanová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2009)
        Název bakalářské práce je Analogy (náhražky) některých potravin- sýry, cukrovinky. Jejich označování a nabízení v distribuční síti. Informovanost prodejců i spotřebitelů (včetně provozovatel stravovacích služeb). Toto téma ...
      • Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky ) 

        Ječmenová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
        Bezpečnost pokrmů v gastronomii se považuje z hygienického hlediska za nejdůležitější. Zajištění této skutečnosti je mimo jiné zakotveno i v zákonné povinnosti vytvořit jeden nebo více postupů založených na zásadách HACCP ...
      • Charakter výživy a aktivního pohybu v životním stylu u studentů Zdravotně sociální fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích 

        Lichtenbergová, Iva (Jihočeská univerzita, 2011)
        Bakalářská práce je zaměřena na základní informace o výživě a významu pohybu ve zdravém životním stylu. V praktické části jsou prezentovány výsledky výzkumu zaměřeného na kvalitu výživy a pohybových aktivit u studentů ZSF ...
      • Finanční samostatnost územních samospráv v ČR 

        Smitková, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2005)
      • Hodnocení projektů metodami vícekriteriálního rozhodování 

        Smitková, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2008)
      • Informovanost obyvatel Jihočeského kraje o ochraně spotřebitele s ohledem na potravinovou bezpečnost. 

        Vlášková, Alena (Jihočeská univerzita, 2013)
        Předkládaná diplomová práce si klade za cíl analyzovat fenomén ochrany spotřebitele v souvislosti s bezpečností potravin. Toto téma jsem si vybrala kvůli jeho vysoké aktuálnosti, o níž svědčí i množící se mediální kauzy.Na ...
      • Informovanost provozovatelů stravovacích služeb o hygienických požadavcích na stravovací služby 

        Andrášiková, Nikoleta (Jihočeská univerzita, 2012)
        Dnešní doba nabízí množství rozličných stravovacích služeb. V současnosti je trendem stravovat se mimo domov. Lidé mají málo času na to, aby si jídlo připravili doma, a tak stále více využívají veřejné stravování (např.: ...
      • Informovanost studentů Středních odborných učilišť a Gymnázií v Žatci a v Lounech o poruchách příjmu potravy 

        Prokůpková, Šárka (Jihočeská univerzita, 2012)
        Tato bakalářská práce pojednává o informovanosti studentů o poruchách příjmu potravy a částečně o jejich způsobu stravování. Zaměřena je především na děti a rané adolescenty. Teoretická část popisuje základní druhy poruch ...
      • Nadváha a obezita ve spojitosti s pohybovou inaktivitou 

        Persanová, Petra (Jihočeská univerzita, 2015)
        Jak už je z názvu patrné, bakalářská práce se zabývá nadváhou a obezitou ve spojitosti s pohybovou inaktivitou. Celá práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část je rozčleněna do několika ...
      • Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků 

        Selingerová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2013)
        Bakalářská práce se zabývá nebezpečím z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pomocí zpracování odborných ...
      • Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s. 

        Rytířová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2010)
        V bakalářské práci, jak již z názvu vyplývá, se zabývám kvalitou a organoleptickými vlastnostmi stravy připravované v Menze Jihočeské univerzity.V teoretické části práce se snažím pomocí literatury popsat ...
      • Pitný režim pro seniory z pohledu sortimentu a ročního období 

        Svobodová, Michala (Jihočeská univerzita, 2012)
        Tato diplomová práce je zaměřena na základní informace o významu pitného režimu zejména u osob vyššího věku a na vlastní problematiku pitného režimu seniorů v kolektivních zařízeních. Teoretická část práce obsahuje informace ...
      • Porovnání informovanosti studentů Zdravotně sociální fakulty a studentů ostatních fakult Jihočeské univerzity o intoxikaci metylalkoholem 

        Adámková, Hana (Jihočeská univerzita, 2014)
        Metylalkohol představuje pro lidské společenství problém již od roku 1896, kdy byla vynalezena účinná a levná metoda jeho očištění. Hned na počátku dvacátého století proběhla vlna masových otrav (46). I přesto poznatky z ...
      • Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby 

        Weissová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
        Provozovateli nebo zaměstnanci pracující ve stravovacích službách se nejčastěji stávají, díky odbornému zaměření, studenti středních hotelových škol. Absolventi se mohou uplatnit v oblasti pohostinství a hotelového provozu, ...
      • Porovnávání stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří 

        Váchová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2015)
        Bakalářská práce se zabývá porovnáním stravovacích zvyklostí u osob v produktivním věku a ve stáří. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část.Teoretická část se skládá z několika kapitol. První část je zaměřena ...
      • Poruchy příjmu potravy u dívek a chlapců 

        Hudečková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
        Tématem této bakalářské práce jsou poruchy příjmu potravy, které jsou dle Mezinárodní klasifikace nemocí (MKN - 10) rozlišeny na dvě základní pruchy - mentální anorexie a mentální bulimie. Teoretická část práce seznamuje ...
      • Současný stav informovanosti o racionální stravě s převahou makrobiotické stravy u generace 50+ v Jihočeském a Moravskoslezském kraji 

        Sanitrová, Hana (Jihočeská univerzita, 2006)
      • Specifika výživy u pacientů s celiakií 

        Eichlerová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2017)
        Celiakie je chronické, autoimunitní onemocnění tenkého střeva vyvolané intolerancí lepku (glutenu). Toto onemocnění je jedno z nejčastějších chronických onemocnění na světě, přičemž počet nemocných stále narůstá. Prevalence ...
      • Stanovení systému kritických bodů v konkrétním zařízení stravovacích služeb 

        Jindrová, Klára (Jihočeská univerzita, 2006)
      • Stravování v běžném životě lidí, ve vztahu k obezitě 

        Pešek, Robert (Jihočeská univerzita, 2013)
        Bakalářská práce se zaměřuje na problémy stravování spojené s nedostatkem informací o obezitě v běžné populaci. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretická část obsahuje informace o obezitě a jednotlivých složkách ...

        DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
        Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
        Theme by 
        Atmire NV
         

         

        Procházet

        Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

        Můj účet

        Přihlásit seZaregistrovat se

        DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
        Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
        Theme by 
        Atmire NV