• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Ekonomická fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Ekonomická fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Řízení restauračních a hotelových služeb

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (857.0Kb)
    Posudek vedoucího práce (14.82Kb)
    Posudek oponenta práce (14.49Kb)
    Průběh obhajoby práce (94.81Kb)
    Datum
    2016
    Autor
    Fridová, Jana
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Cílem bakalářské práce byla analýza řízení vybraného garni hotelu a vybrané restaurace. Pomocí vnitropodnikové analýzy bylo ověřeno, jak podniky fungují z hlediska manažerského vedení a zda existují jakékoli rezervy v řízení vybraných podniků. Na základě výsledků analytické části byla navrhnuta opatření, která vedou ke zlepšení podnikání v obou provozovnách.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/36260
    Kolekce
    • Ekonomická fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV