Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorCepák, Miloš
dc.date.accessioned2021-11-30T11:26:22Z
dc.date.available2021-11-30T11:26:22Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-02-28
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/13018
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleMožnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (<i>Cyprinus carpio</i>) technologií chovu.cze
dc.title.alternativeOptions affecting meat texture profile of common carp (<i>Cyprinus carpio</i>) under different breeding technologies.eng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag17808
dc.date.accepted2013-03-29
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineSpeciální zootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam