• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Možnosti ovlivnění textury masa kapra obecného (Cyprinus carpio)

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (1.947Mb)
    Posudek vedoucího práce (555.9Kb)
    Posudek oponenta práce (314.2Kb)
    Průběh obhajoby práce (18.15Kb)
    Datum
    2009
    Autor
    Suchánek, David
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Textura byla měřena na analyzátoru textury TA.XT plus od výrobce Stable Micro Systém za použití metody analýzy texturního profilu (TPA) na filetech kapra obecného (Cyprinus carpio). Byly měřeny základní texturní vlastnosti jako je tuhost, žvýkatelnost, elasticita a soudržnost. Průběh změn těchto texturních vlastností byl sledován během doby zmrazení a marinování. V obou případech došlo k statisticky průkazným rozdílům některých texturních vlastností.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/10613
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV