Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorHonzlová, A.cze
dc.contributor.authorČurdová, H.cze
dc.contributor.authorŠimek, B.cze
dc.contributor.authorMásílko, J.cze
dc.contributor.authorPříborský, Josefcze
dc.contributor.authorVelíšek, Josefcze
dc.contributor.authorMráz, Jancze
dc.contributor.authorSchebestová, L.cze
dc.date.accessioned2021-05-05T06:18:50Z
dc.date.available2021-05-05T06:18:50Z
dc.date.issued2020cze
dc.identifier.issn1210-4086cze
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/786
dc.description.abstractČlánek shrnuje informace z workshopu ,,Sledování kvality masa sladkovodních ryb a výrobků z nich“, který se konal 18. a 19. září 2019 v prostorách zámku Lnáře.cze
dc.formatp. 51-52cze
dc.language.isoczecze
dc.publisherVeterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologiecze
dc.relation.ispartofMaso, volume 2020, issue: 2cze
dc.subjectdusíkový faktorcze
dc.subjectobsah masacze
dc.subjectrybycze
dc.subjectnitrogen factoreng
dc.subjectcontent of meateng
dc.subjectFisheng
dc.titleWorkshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products.cze
dc.title.alternativeWorkshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products.eng
dc.typearticlecze
dc.identifier.obd43886439cze
dc.description.abstract-translatedArticle summarized informations from Workshop - Monitoring of freshwater fish meat and their products, held in 18.-19. September 2019 in Castle Lnaře.eng
dc.peerreviewedyescze
dc.publicationstatuspostprintcze
dc.project.IDQK1810095/Stanovení dusíkových faktorů pro vybrané druhy sladkovodních ryb jako indikátorů obsahu rybí složky v "čerstvých" rybách a ve výrobcích ze sladkovodních rybcze
dc.relation.publisherversionhttps://www.maso.cz/wp-content/uploads/2020/03/maso2-2020-obsah.pdfcze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam