Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorDoležalová, Hana
dc.contributor.authorSedláková, Lucie
dc.date.accessioned2021-11-25T06:49:53Z
dc.date.available2021-11-25T06:49:53Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-09-11
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/7228
dc.description.abstractCílem této diplomové práce je zpracování dat ÚZEI za ekologickou zemědělskou produkci jednotlivých krajů České republiky do podoby mapových výstupů a grafů, které poskytují základní přehled o teritoriálním rozmístění rostlinné a živočišné produkce ekologického zemědělství. U rostlinné produkce jsou uváděny následující údaje: osetá plocha v přechodném období a plném ekologickém reţimu, ekologická produkce a průměrný výnos. Údaje o hospodářských zvířatech v EZ poskytují informace o početním stavu jednotlivých kategorií hospodářských zvířat. Část diplomové práce je věnována také uplatnění rostlinné a živočišné bioprodukce na trhu v roce 2012. Tato práce je součástí projektu GAJU 019/2013/S.cze
dc.format124 s. (135 092 znaků)
dc.format124 s. (135 092 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectbiodiverzitacze
dc.subjectbiopotravinycze
dc.subjectdotacecze
dc.subjectekofarmacze
dc.subjectekologické zemědělstvícze
dc.subjectekoznačenícze
dc.subjectgeografické analýzycze
dc.subjectkrajcze
dc.subjectrostlinná produkcecze
dc.subjectživočišná produkcecze
dc.subjectbiodiversityeng
dc.subjectcrop productioneng
dc.subjectecolabellingeng
dc.subjectgeographical analysiseng
dc.subjectgrantseng
dc.subjectlivestock productioneng
dc.subjectorganic farmeng
dc.subjectorganic farmingeng
dc.subjectorganic foodeng
dc.subjectregionseng
dc.titleEkologické zemědělství v ČR (geografické analýzy)cze
dc.title.alternativeOrganic farming in the Czech Republic (geographic analysis)eng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag37073
dc.description.abstract-translatedThe aim of this thesis is processing ÚZEI data for organic agricultural production in individual regions of the Czech Republic in the form of maps and graphs that provide a basic overview of the territorial deployment of crop and livestock production of organic farming. For crop production are given the following information: sown area in the conversion period and in the full organic mode, organic production and the average yield. Data of livestock in organic farming provide information about the numerical status of the individual categories of livestock. Part of the thesis is also devoted to the realization of crop and livestock organic products on the market in 2012. The thesis is part of the project Gaju 019/2013 / S.eng
dc.date.accepted2015-10-06
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineŘízení a ekonomika podnikucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam