Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtensová, Antónia
dc.contributor.authorŠnokhausová, Romana
dc.date.accessioned2021-11-25T06:49:34Z
dc.date.available2021-11-25T06:49:34Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-09-11
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/7191
dc.description.abstractTato diplomová práce je zaměřena na řízení zásob v konkrétní maloobchodní prodejně. Hlavním cílem práce bylo stanovení optimálního objemu a sortimentního složení zásob v prodejně. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretickou a aplikační. První část se zaměřila na řízení zásob v podnikatelských jednotkách. Aplikační část se věnovala charakteristice vybrané prodejny. Následně bylo zvoleno pět konkrétních produktů z vybraných sortimentních kategorií - masné výrobky, mléčné výrobky, těstoviny a nápoje. Na těchto vybraných produktech byla následně provedena optimalizace za pomoci analýzy těchto zvolených položek, ekonomického objednacího množství a přímé výrobkové rentability.cze
dc.format71 s.
dc.format71 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectSupermarketcze
dc.subjectzákazníkcze
dc.subjectABC analýzacze
dc.subjectekonomické objednací množstvícze
dc.subjectpřímá výrobková rentabilita.cze
dc.subjectSupermarketeng
dc.subjectcustomereng
dc.subjectABC analysiseng
dc.subjectEconomic Order Quantityeng
dc.subjectDirect Product Profilitability.eng
dc.titleŘízení zásob v prodejněcze
dc.title.alternativeStock Management in the Storeeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag36642
dc.description.abstract-translatedThis thesis is called "Stock Management in the Store". The main aim of the thesis is to determine the optimal size and composition of inventory assortment in the store. The thesis consists of two parts - theoretic and practic one. The first part was focused on stock management in the business unit. The selected store was characterized in the practical part. Subsequently, was selected five specific samples of goods selected assortment categories - meat products, dairy products, pasta and drinks. On these groups of products was accomplished optimization. This optimization was accomplished by analysis of selected products, Economic Order Quantity and Direct Product Profilitability.eng
dc.date.accepted2015-10-07
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam