Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorSamková, Eva
dc.date.accessioned2021-01-25T07:49:25Z
dc.date.available2021-01-25T07:49:25Z
dc.date.created2011
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/410
dc.format.extent1 sv. (v různém stránkování)
dc.publisherČeské Budějovice,
dc.subjectmléčný skot
dc.subjectmastné kyseliny
dc.subjectzootechnika
dc.subjectzemědělské produkty
dc.subjectUžitkovost mléčná
dc.subjectDojnice
dc.titleFaktory ovlivňující zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotu
dc.title.alternativeFaktory ovlivňující zastoupení mastných kyselin mléčného tuku skotuFactors affecting fatty acid composition of cow's milk fat
dc.typehabilitační práce


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam