dc.contributor.author | Štefanová, Iveta | |
dc.date.accessioned | 2022-03-09T07:09:52Z | |
dc.date.available | 2022-03-09T07:09:52Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-10-15 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/39018 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (<i>Allium cepa</i> L.) | cze |
dc.title.alternative | Sensory and biologically active sulfur-containing compounds of onion (<i>Allium cepa</i> L.) | eng |
dc.type | disertační práce | cze |
dc.identifier.stag | 56283 | |
dc.date.accepted | 2018-12-19 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Zemědělská chemie | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ph.D. | |
dc.thesis.degree-program | Chemie | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |