Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorŠtefanová, Iveta
dc.date.accessioned2022-03-09T07:09:52Z
dc.date.available2022-03-09T07:09:52Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-10-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/39018
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleSenzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (<i>Allium cepa</i> L.)cze
dc.title.alternativeSensory and biologically active sulfur-containing compounds of onion (<i>Allium cepa</i> L.)eng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag56283
dc.date.accepted2018-12-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělská chemiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programChemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam