Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.author | Vácha, František | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T07:49:23Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T07:49:23Z | |
dc.date.created | 2002 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/387 | |
dc.format.extent | 221 s. : | |
dc.publisher | České Budějovice : ZF JU, | |
dc.subject | Hodnocení jakosti | |
dc.subject | Jakost produktů | |
dc.subject | Maso rybí | |
dc.subject | Zpracování ryb | |
dc.title | Technologické a biologické možnosti využívání rybí suroviny ze sladkovodních ryb. (Komentář k souboru uveřejněných vědeckých prací) | |
dc.type | habilitační práce | |
Soubory tohoto záznamu
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam