dc.contributor.advisor | Pícha, Kamil | |
dc.contributor.author | Zechovská, Zdeňka | |
dc.date.accessioned | 2022-03-08T13:42:59Z | |
dc.date.available | 2022-03-08T13:42:59Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-07-31 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/37827 | |
dc.description.abstract | Tématem bakalářské práce je Strategie nákupu vybrané firmy. Teoretická část této práce nejdříve vymezuje oblast nákupu, jeho průběh a řízení. Poslední kapitoly teoretické části se zaměřují na popis dílčích strategií, které tvoří nákupní strategii podniku.
Praktická část této bakalářské práce analyzuje nákupní strategii vybrané společnosti, která působí v oblasti obchodu s potravinami, konkrétně obchodu s francouzskými sýry. Na základě výsledků této analýzy jsou v závěru práce navrženy možnosti pro zlepšení nákupního procesu. | cze |
dc.format | 67 s., 118 631 znaků | |
dc.format | 67 s., 118 631 znaků | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Nákup | cze |
dc.subject | strategie | cze |
dc.subject | analýza nákupu | cze |
dc.subject | obchod | cze |
dc.subject | potravinářství | cze |
dc.subject | Purchase | eng |
dc.subject | strategy | eng |
dc.subject | purchase analysis | eng |
dc.subject | trade | eng |
dc.subject | food industry | eng |
dc.title | Strategie nákupu vybrané firmy | cze |
dc.title.alternative | Purchasing strategy of a company | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 51929 | |
dc.description.abstract-translated | The topic of this bachelor thesis is the Purchasing strategy of a company.
The theoretical part of this work first defines the area of the purchase being made, the process and managing of the purchase. The last chapters of the theoretical part focus on the description of individual parts of purchasing strategies.
The practical part of this bachelor thesis analyzes the purchasing strategy of a selected company operating in the trade of foodstuffs, namely the trade with French cheeses.
Based on the results of this analysis, there are options suggested for improving the pur-chasing process in the conclusion of this work. | eng |
dc.date.accepted | 2018-09-07 | |
dc.description.department | Filozofická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Francouzský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Filozofická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Filologie | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
dc.contributor.referee | Petrů, Ivo | |