Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorNovacká, Ludmila
dc.contributor.authorKudrličková, Martina
dc.date.accessioned2021-12-09T08:44:05Z
dc.date.available2021-12-09T08:44:05Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-09-08
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/36969
dc.description.abstractTato diplomová práce, která nese název Tradice a zvyklosti jako udržitelný produkt cestovního ruchu, se věnuje analýze nabídky tradic na Českobudějovicku, blíže se pak zaměřuje na tradici rybářství a rybníkářství. Podrobněji se zaměřuje na producenty a navrhuje udržitelný produkt cestovního ruchu. Cílem práce je na základě analýzy nabídky tradicí a zvyklostí navrhnout udržitelný produkt cestovního ruchu ve zvolené destinaci Českobudějovicko s vyjádřením ekonomických impaktů. Parciálním cílem je analyzovat nabídku producentů v oblasti rybářství a rybníkářství v propojení na využití v cestovním ruchu.cze
dc.format60 s. (105 331 znaků).
dc.format60 s. (105 331 znaků).
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectudržitelný produktcze
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectekonomické impaktycze
dc.subjecttradicecze
dc.subjectsustainable tourism producteng
dc.subjecttourismeng
dc.subjecteconomical impactseng
dc.subjecttraditionseng
dc.titleTradice a zvyklosti jako udržitelný produkt cestovního ruchucze
dc.title.alternativeTraditions and habits as a sustainable product of tourismeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag48729
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis, which is called Tradition and habits as a sustainable product of tourism, deals with the analysis of traditions in Českobudějovicko, focuses more on the tradition of fishing and fish farming. It focuses more on the producers and suggests a sustainable tourism product. The aim of the thesis is to propose a sustainable tourism product in the chosen destination of Českobudějovicko with the expression of economic impacts, based on the analysis of traditions and customs offers. The partial objective is to analyze the supply of fishery and fishery producers in connection with tourism use.eng
dc.date.accepted2017-10-13
dc.description.departmentEkonomická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObchodní podnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Ekonomická fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam