dc.contributor.advisor | Broučková, Iveta | |
dc.contributor.author | Bendová, Kristýna | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T08:43:22Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T08:43:22Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.date.submitted | 2017-04-14 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/36895 | |
dc.description.abstract | Hlavním cílem této diplomové práce bylo navrhnout změny PR komunikace ve vybraném podniku, Pivovaru a restauraci ENERGON. Tato doporučení byla vytvořena na základě analýzy trendů v PR a analýzy marketingové komunikace v tomto podniku.Vytvořená doporučení se týkala zejména spolupráce s lifestylovými blogery a dalšími názorovými ovlivňovateli, se specializovanými časopisy o jídle. Doporučení byla uvedena i pro oblast on-line komunikace, která hraje v současném PR důležitou roli. Důležitou součástí návrhů byl i výpočet jejich finanční náročnosti. | cze |
dc.format | 108 s. (163 600 znaků) | |
dc.format | 108 s. (163 600 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Image | cze |
dc.subject | komunikace | cze |
dc.subject | PR | cze |
dc.subject | on-line | cze |
dc.subject | média | cze |
dc.subject | trendy | cze |
dc.subject | pověst | cze |
dc.subject | Image | eng |
dc.subject | communication | eng |
dc.subject | public relations | eng |
dc.subject | on-line | eng |
dc.subject | media | eng |
dc.subject | trends | eng |
dc.subject | reputation | eng |
dc.title | Public relations ve vybraném podniku | cze |
dc.title.alternative | Public relations in a chosen company | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 45358 | |
dc.description.abstract-translated | The main goal of this diploma thesis was to propose changes of PR communication in a chosen company. These recommendations were created based on the analysis of the current trends in public relations and analysis of the current situation in marketing communications and PR in a chosen company, ENERGON Brewery. They mainly concerned cooperation with life-style bloggers and other opinion-influencers, collaboration with the food-specialized magazines. Recommendations will also be applied to improve on-line reputation of the company and its on-line communication. An important part of the proposals was also the calculation of their financial cost. | eng |
dc.date.accepted | 2017-05-29 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |