dc.contributor.advisor | Doležalová, Hana | |
dc.contributor.author | Matějčková, Jana | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T08:28:31Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T08:28:31Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.date.submitted | 2016-04-15 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/36434 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce identifikuje postoj české veřejnosti k problematice čerstvého pečiva a pečiva připraveného ze zmrazeného polotovaru na základě spotřebitelského průzkumu. Dále je zaměřena na stranu nabídky, konkrétně na analýzu vývoje prodeje čerstvého pečiva a pečiva připraveného ze zmrazených polotovarů v rámci vybrané maloobchodní jednotky. Dále na průzkum mezi českými výrobci pečiva, a také je sledována nabídka pečiva ze zmrazených polotovarů ve vybraných obchodních řetězcích. | cze |
dc.format | 96 s. | |
dc.format | 96 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Potravina | cze |
dc.subject | čerstvost | cze |
dc.subject | jakostní parametry | cze |
dc.subject | maloobchod | cze |
dc.subject | běžné pečivo | cze |
dc.subject | jemné pečivo | cze |
dc.subject | chléb | cze |
dc.subject | zmrazování | cze |
dc.subject | Foodstuffs | eng |
dc.subject | freshness | eng |
dc.subject | quality parameters | eng |
dc.subject | retail | eng |
dc.subject | pastry | eng |
dc.subject | bakery products | eng |
dc.subject | bread | eng |
dc.subject | frozen | eng |
dc.title | "Čerstvé" pečivo v maloobchodním prodeji ČR | cze |
dc.title.alternative | "Fresh" pastries in retail sale of the Czech republic | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 32048 | |
dc.description.abstract-translated | The diploma thesis identifies the attitude of the Czech public on the issue of fresh breads and pastries prepared from frozen semi-finished product based on consumer research. It is focused on the supply side, specifically on analysis of sales of fresh bread and bakery products prepared from frozen semi-finished products within the selected retail units. Further to the survey among Czech producers of bread, and also monitored supply of bread from frozen semi-finished products in selected retail chains. | eng |
dc.date.accepted | 2016-06-09 | |
dc.description.department | Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Obchodní podnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Ekonomická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |