Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorKameníková, Petra
dc.date.accessioned2021-12-09T07:39:21Z
dc.date.available2021-12-09T07:39:21Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35780
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titlePorovnání základních analytických hodnot hovězího masa v tržní síticze
dc.title.alternativeThe content of basic analytical constituents in selected beef meateng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag48879
dc.date.accepted2017-06-15
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam