Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorSadlak, Ondřej
dc.date.accessioned2021-12-09T07:39:11Z
dc.date.available2021-12-09T07:39:11Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35771
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titlePorovnání základních analytických hodnot drůbežího masa v tržní síticze
dc.title.alternativeThe content of basic analytical constituents in selected poultry meateng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag48000
dc.date.accepted2017-06-06
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam