dc.contributor.advisor | Bernas, Jaroslav | |
dc.contributor.author | Bečková, Veronika | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T07:37:02Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T07:37:02Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.date.submitted | 2017-04-21 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35597 | |
dc.description.abstract | Předmětem bakalářské práce je "Preference zákazníku při volbě vybraných produktů a environmentální aspekty jejich transportu". V teoretické části je popsáno ekologické zemědělství a jeho vývoj, současný stav v ČR a v EU, význam
a zpracování bioproduktů, regionálních potravin, legislativní předpisy, certifikace
a environmentální aspekty zemědělství. Následující část je věnována dotazníkovému šetření na téma ,,Analýza preferencí zákazníků při výběru potravin''. Dílčí část práce je pak věnována environmentálním aspektům vztažených k transportu potravin. V rámci výsledkové a diskusní části jsou hodnocena zpracovaná data a hlavní zjištění práce. | cze |
dc.format | 51 s. (66 512 znaků) | |
dc.format | 51 s. (66 512 znaků) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Ekologické zemědělství | cze |
dc.subject | bioprodukt | cze |
dc.subject | biopotravina | cze |
dc.subject | regionální potravina | cze |
dc.subject | environmentální aspekty transportu potravin | cze |
dc.subject | Organic farming | eng |
dc.subject | organic product | eng |
dc.subject | organic food | eng |
dc.subject | regional food | eng |
dc.subject | environmental aspects of the transport of food | eng |
dc.title | Preference zákazníků při volbě vybraných produktů a environmetální aspekty jejich transportu | cze |
dc.title.alternative | Customers' preference for the selected products and environmetální aspects of their transport | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 49020 | |
dc.description.abstract-translated | The subject of the thesis is "Customer preferences in the selection of selected products and environmental aspects of transport". The theoretical part describes organic agriculture and its development, the current situation in the Czech Republic and the EU, meaning and processing of organic products, regional food, legislation, certification and environmental aspects of agriculture. The following section is devoted to the questionnaire survey on the topic,, Analysis of customer preferences in selecting food.'' Another part is devoted to environmental aspects related to the transport of food. Within Results and discussion sections are evaluated processed data and the main findings of work. | eng |
dc.date.accepted | 2017-06-06 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |