Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorHřebečková, Věra
dc.date.accessioned2021-12-09T07:36:58Z
dc.date.available2021-12-09T07:36:58Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35593
dc.description.abstractTato bakalářská práce je zaměřena na zpracování literárního přehledu, který posuzuje nutriční význam sýrů, vývoj spotřeby v posledních letech, jakožto i nabídku sýrů v tržní síti, včetně uvedení inovačních a spotřebitelských trendů tohoto odvětví. Bakalářská práce byla v průběhu zpracování doplněna o dílčí cíl, a to vypracovat jednoduché dotazníkové šetření zaměřené na problematiku nákupu a spotřeby sýrů u vybrané skupiny respondentů. Výsledky průzkumného šetření jsou uvedeny v závěru bakalářské práce a informují o základních rysech nákupního a spotřebního chování na trhu se sýry.cze
dc.format47 stran
dc.format47 stran
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectsýrcze
dc.subjecttržní síťcze
dc.subjectvývojcze
dc.subjectnutriční hodnotacze
dc.subjectspotřebitelský trendcze
dc.subjectinovacecze
dc.subjectCheese market network developmenteng
dc.subjectnutritional valueeng
dc.subjectconsumer trendseng
dc.subjectinnovationseng
dc.titleTrh se sýry a perspektivy dalšího vývojecze
dc.title.alternativeThe market for cheeses and perspectives further developmenteng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag48001
dc.description.abstract-translatedThis thesis focuses on the literature review process that assesses the nutritional importance of cheese consumption trends in recent years, as well as offer cheese market network, including the introduction of innovative and consumer trends of the industry. This thesis was completed during the processing of intermediate destination, and develop a simple questionnaire focused on the issue of purchase and consumption of cheeses with selected participants. The results of an exploratory survey are provided at the end of the thesis and inform on the essential features shopping and consumer behavior on the market in cheese.eng
dc.date.accepted2017-06-05
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineTrvale udržitelné systémy hospodaření v krajiněcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam