dc.contributor.advisor | Beran, Pavel | |
dc.contributor.author | Tkadlecová, Anna | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T07:36:11Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T07:36:11Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.date.submitted | 2017-04-21 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35527 | |
dc.language.iso | xx | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Studium vlivu způsobu uchovávání kmenů kvasinek používaných v potravinářství na jejich genetickou stabilitu | cze |
dc.title.alternative | Study of influence of a way yeast tribes used in food-processing industry are being stored on their genetics and stability | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 46136 | |
dc.date.accepted | 2017-06-06 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Zemědělské biotechnologie - Živočišné | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |