Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKonvalina, Petr
dc.contributor.authorVopátková, Linda
dc.date.accessioned2021-12-09T06:57:33Z
dc.date.available2021-12-09T06:57:33Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35243
dc.description.abstractV pekařském průmyslu je základním kamen používání surovin s dostatečnou kvalitou. Tato kvalita by měla být pravidelně kontrolována. Nejdůležitější složkou pro výrobu v pekařském průmyslu je právě mouka, proto je kladen důraz na její kvalitu. Ta je kontrolována řadou metod k tomu určených. Tato bakalářská práce se zaměřuje na mouky z pšenice seté a pšenice špaldy z ekologického zemědělství a hodnotí rozdíly mezi těmito obilovinami, které mají velkou oblibu v mlynářském a pekárenském průmyslu.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpšenicecze
dc.subjectšpaldacze
dc.subjectekologické zemědělstvícze
dc.subjectjakost moukycze
dc.subjectwheateng
dc.subjectspelteng
dc.subjectorganic farmingeng
dc.subjectflour qualityeng
dc.titleSrovnání technologické jakosti mouky vyrobené z pšenice seté a pšenice špaldy vypěstované v ekologickém zemědělstvícze
dc.title.alternativeComparisson of technological quality of bread and spelt wheat flour from organic farmingeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag42330
dc.description.abstract-translatedIn the bakery industry the alpha and omega is to ingredients of a sufficient quality. The quality should be repeatedly controlled. The most important component for the production in the bakery industry is the flour. A great emphasis is therefore laid on its quality, which is controlled using a range of appropriate methods. This Bachelor's Thesis is focused on the flour, of the common wheat and spelt produced by organic farming. It evaluates differences between the two grains which are very much favoured in the milling and baking industries.eng
dc.date.accepted2016-06-08
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineTrvale udržitelné systémy hospodaření v krajiněcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam