Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorHoštičková, Irena
dc.contributor.authorTrmalová, Františka
dc.date.accessioned2021-12-09T06:56:07Z
dc.date.available2021-12-09T06:56:07Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35140
dc.description.abstractTato bakalářská práce popisuje druhovou rozmanitost a kvalitu medu, který je dostupný na českém trhu. V teoretické části jsem se zaměřila především na fyzikální a chemické vlastnosti, metody zkoušení kvality a klasifikace medu. Dále jsou zde i legislativní požadavky na med. V praktické části, jsem prošla 3 obchody, kde jsem se zaměřila hlavně na správné údaje na etiketách medů a posléze je vyhodnotila dle vyhlášky č.76/2003 Sb., která, stanovuje požadavky pro přírodní sladidla, med, cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládové bonbony.cze
dc.format61 s. (10 447)
dc.format61 s. (10 447)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmedcze
dc.subjectkvalita meducze
dc.subjectdruhy meducze
dc.subjectoznačování meducze
dc.subjectvčelacze
dc.subjectvčelařstvícze
dc.subjecthoneyeng
dc.subjecthoney qualityeng
dc.subjecttypes of honeyeng
dc.subjecthoney labelingeng
dc.subjectbeeeng
dc.subjectbeekeepingeng
dc.titleDruhová rozmanitost a kvalita medů dostupných na českém trhucze
dc.title.alternativeSpecies diversity and quality of honey available on the Czech marketeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag41345
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis describes the species diversity and the quality of honey, which is available on the Czech market. In the theoretical part I have focused mainly on physical and chemical properties, test methods and quality classification of honey. Furthermore, there are also legislative requirements for honey. In the practical part, I went to 3 shops, where I focused mainly on the correct information on the labels of honeys and then is assessed according to decree no. 76/2003 Coll., which sets the requirements for natural sweeteners, honey, sweets, cocoa powder and mixtures of cocoa with sugar, chocolate candies.eng
dc.date.accepted2016-05-30
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělství - Prvovýrobacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam