Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSkořepa, Ladislav
dc.contributor.authorKubík, Jiří
dc.date.accessioned2021-12-09T06:55:50Z
dc.date.available2021-12-09T06:55:50Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35104
dc.description.abstractBakalářská práce popisuje různé metody produkce potravin, shrnuje vývoj ekologického zemědělství a některé jeho směry. Porovnává tyto možnosti vzhledem k jejich vlivu na lidské zdraví. Praktická část se skládá z dotazníku a jeho vyhodnocení. Úkolem dotazníku bylo prozkoumat spotřebitelské chování vegetariánů a jejich vztah k produktům ekologického zemědělství.cze
dc.format54 s.
dc.format54 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectEkologické zemědělstvícze
dc.subjectvegetariánstvícze
dc.subjectBIO potravinycze
dc.subjectOrganic agricultureeng
dc.subjectvegetarianseng
dc.subjectorganic foodeng
dc.titleVliv původu potravin na zdraví člověkacze
dc.title.alternativeEffect of origin of foods on human healtheng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag37462
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis describes a diferent methods of food production, summarizes the development of the organic agriculture and some of its trends and directions. It compares these options due due to their effects on human health. The practical part consists of the questionnaire, its analysis and assessment. The function of the questionnaire was the survey of vegetarians' consumer behavior and their attitude towards the products of the organic agriculture.eng
dc.date.accepted2016-06-09
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplinePozemkové úpravy a převody nemovitostícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělská specializacecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam