• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Vliv různých typů podestýlky u brojlerů na jejich welfare

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (2.175Mb)
    Posudek vedoucího práce (359.4Kb)
    Posudek oponenta práce (357.6Kb)
    Průběh obhajoby práce (72.37Kb)
    Datum
    2016
    Autor
    Jana, Václav
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Drůbeţí maso u nás v České Republice, ale i ve světě má čím dál tím vyšší poptávku, jak kvůli jeho nízké ceně, tak i chuti a jednoduché přípravě. Převáţně brojlerová kuřata jsou nejvíce produkovaným typem drůbeţe chovaným pro lidskou konzumaci masa. Jsou vykrmována za čím dál tím kratší dobu na úkor úhynu, proto se snaţíme jim zajistit co nejkvalitnější prostředí haly. Předmětem této bakalářské práce je porovnat dva různé druhy podestýlek za rok 2014 na farmě v Čekanicích u Tábora, zároveň posoudit jejich vliv na kuřecí brojlery a welfare. Technologie ustájení, vybavení hal, druhy podestýlek a rozdělení welfare. Zhodnocení podestýlek probíhalo na farmě Čekanice u Tábora.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35087
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV