Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorBrabcová, Adéla
dc.date.accessioned2021-12-09T06:55:32Z
dc.date.available2021-12-09T06:55:32Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2015-12-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35073
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleCharakteriskika patatinových proteinů z hlíz vybraných genotypů a planých druhů bramborcze
dc.title.alternativeCharacteristic of the patatin proteins from tubers of selected genotypes cultural and wild potato specieseng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag45717
dc.date.accepted2016-02-04
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské biotechnologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programBiotechnologiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam