Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorKoubová, Jana
dc.date.accessioned2021-12-09T06:55:31Z
dc.date.available2021-12-09T06:55:31Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-05-10
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/35068
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleZastoupení zdravotně významných mastných kyselin v mléce a vybraných mléčných produktech.cze
dc.title.alternativeProportion of important fatty acids in milk fat and selected milk products.eng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag22573
dc.date.accepted2016-06-21
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířatcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam