Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorProcházka, Miroslav
dc.contributor.authorŠtěpánková, Ivana
dc.date.accessioned2021-12-08T10:06:20Z
dc.date.available2021-12-08T10:06:20Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-03-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/32643
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá tématem výživy a stravování dětí předškolního věku. Teoretická část definuje dítě předškolního věku, zdraví a zdravou výživu, vliv výživy na zdraví dítěte, výchovu dětí ke správné výživě, legislativu a předpisy stravování dětí v mateřské škole. Cílem bakalářské práce bylo vytvořit metodický materiál, který by se dal použít při práci s dětmi v mateřské škole. Děti se tak seznámí se základním rozdělením potravin, formou prožitkového učení si společně vyrobí zdravé svačinky, nápoje a seznámí se se správným způsobem stolování. V praktické části jsou vypracované metodické listy a popsáno uvedení těchto činností do praxe včetně evaluace. Vše je doplněno názornými fotografiemi.cze
dc.format74 s. (10 640 znaků)
dc.format74 s. (10 640 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpředškolní věkcze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectzdravícze
dc.subjectstravování.cze
dc.subjectpreschool ageeng
dc.subjectnutritioneng
dc.subjecthealtheng
dc.subjectboarding.eng
dc.titleStravování v mateřské škole jako jedna z forem podpory zdravé výživycze
dc.title.alternativeEating out in nursery school as one of the forms of aid of healthy nutritioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag42746
dc.description.abstract-translatedMy bachelor thesis deals with the topic of the nutrition and the boarding of preschool children. In the first theoretical part the preschool child, health and healthy diet, the influence of nutrition on the child´s health, children education to healthy diet, the legislation and boarding regulations for children in nursery schools are defined. The bachelor thesis is focussed on the formation of the methodical material that would be possible to use during the work with children in nursery schools. The children are acquainted with the basic dividing of the foodstuffs. They make healthy snacks and drinks collectively and they are acquainted with the good manners of dining. The practical part includes methodical sheets that are presented there. It is concentrated on putting them into practice and their evaluation. The illustrative pictures are added.eng
dc.date.accepted2016-04-19
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineUčitelství pro mateřské školycze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam