dc.contributor.advisor | Schuster, Jan | |
dc.contributor.author | Hrubý, Radek | |
dc.date.accessioned | 2021-12-08T09:40:50Z | |
dc.date.available | 2021-12-08T09:40:50Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.date.submitted | 2015-04-30 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/32290 | |
dc.description.abstract | Svoji diplomovou práci jsem zaměřil na pitný režim studentů Vysoké školy ekonomické. V teoretické části proběhla literární rešerše dostupných pramenů vztahujících se k danému tématu. Zpracovaná témata jsem zachytil z různých pohledů. Úvodem jsem se věnoval otázce, jak lidský organismus hospodaří s vodou, ve druhé části jsem se zaměřil na rozmanité druhy nápojů i z pohledu jejich vhodnosti či nevhodnosti zapojení do pitného režimu. Ve třetí (výzkumné) části jsem se soustředil na to, jaké je druhové složení nápojů zapojených do pitného režimu, objem přijatých tekutin, časování příjmu, prostředí, způsob ve kterém je realizován pitný režim studentů Vysoké školy ekonomické. V praktické části je popsaná metodologie výzkumu. Vybral jsem dotazníkovou metodu, která byla použita na probandech Vysoké školy ekonomické. Použil jsem dotazník vlastní konstrukce. | cze |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | pitný režim | cze |
dc.subject | nápoje | cze |
dc.subject | drinking habits | eng |
dc.subject | drinks | eng |
dc.title | Analýza pitného režimu studentů
Vysoké školy ekonomické | cze |
dc.title.alternative | The drinking regime of students selected faculties of Economics. | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 36279 | |
dc.description.abstract-translated | In my thesis I deal with students drinking regime of University of Economics. In the theoretical part was literature review available literature related to the topic. I caught the theme from different perspectives. First I dealt with the question of how the human body manages water, in the second part I focused on various kinds of drinks from the perspective of their suitability or unsuitability of involvement in drinking regime. In the third (research) part I focused on what is the generic composition of beverages involved in drinking mode, the volume of ingested fluid, the timing of income, the environment, the manner in which it is implemented drinking regimen University of Economics. In the practical part of the research methodology is described. I chose the questionnaire method, which was used for respondents University of Economics. I used a questionnaire of our own design. | eng |
dc.date.accepted | 2015-05-28 | |
dc.description.department | Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Mgr. | |
dc.thesis.degree-program | Vychovatelství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
dc.contributor.referee | Kastnerová, Markéta | |