dc.contributor.advisor | Smitková, Dagmar | |
dc.contributor.author | Jindrová, Klára | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T12:24:00Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T12:24:00Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.date.submitted | 2006-05-15 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/14506 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.title | Stanovení systému kritických bodů v konkrétním zařízení stravovacích služeb | cze |
dc.title.alternative | Hazard analysis and critical control point in specific public catering facility | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 4463 | |
dc.date.accepted | 2006-06-19 | |
dc.description.department | Zdravotně sociální fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Ochrana veřejného zdraví | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zdravotně sociální fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Specializace ve zdravotnictví | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
dc.contributor.referee | Neckář, Josef | |