Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorMatějčková, Klára
dc.date.accessioned2021-11-30T11:18:51Z
dc.date.available2021-11-30T11:18:51Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-04-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/12888
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleÚroveň glykemie v lidské krvi jako ukazatel použití různých druhů sladidel v potravináchcze
dc.title.alternativeBlood glucose level as an index of use of different types of sweeteners in the food industryeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag37179
dc.date.accepted2015-06-08
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

No Thumbnail [100%x80]
No Thumbnail [100%x80]
No Thumbnail [100%x80]
No Thumbnail [100%x80]

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam