• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Vyhodnocení podílu svaloviny ve vybraném chovu

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (1.244Mb)
    Posudek vedoucího práce (689.1Kb)
    Posudek oponenta práce (815.3Kb)
    Průběh obhajoby práce (331.5Kb)
    Datum
    2015
    Autor
    Nováková, Vendula
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Cílem bakalářské práce bylo ve vybraném podniku vyhodnotit ve výkrmových turnusech u prasat délku výkrmu, průměrný denní přírůstek, spotřebu krmné směsi na 1 kg přírůstku, porážkovou hmotnost, podíl svaloviny, zatřídění jatečně upravených těl na jatkách a vliv porážkové hmotnosti na podíl svaloviny. Za sledované období 2,5 roku bylo celkem analyzováno 2 457 kusů jatečně upravených těl prasat. Nejvíce prasat bylo poraženo v hmotnostním intervalu 8089,9 kg (44 %), ve kterém byl podíl svaloviny 54,5 % a v hmotnostním intervalu 9099,9 kg (40,8 %) s průměrným podílem svaloviny 53,6 %. Se zvyšující se porážkovou hmotností klesal podíl svaloviny.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/12173
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV