• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Analýza faktorů ovlivňujících výkrm kuřat

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (1.190Mb)
    Posudek vedoucího práce (540.5Kb)
    Posudek oponenta práce (826.3Kb)
    Průběh obhajoby práce (36.43Kb)
    Datum
    2014
    Autor
    Obermajerová, Barbora
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Drůbeží maso patří do základního sortimentu výživy obyvatelstva. Maso intenzivně vykrmované drůbeže je zdrojem lehce stravitelných bílkovin, lipidů, minerálních látek a vitamínů. Cílem bakalářské práce bylo vypracovat literární rešerši, která je zaměřená na intenzitu růstu, jatečnou užitkovost, kvalitu a složení masa kuřecích brojlerů. Dále jsou popsány vnější a vnitřní faktory, které je ovlivňují, tj. genetické založení, hybridní kombinace, pohlaví, věk, výživa, mikroklima, způsob ustájení a zdravotní stav drůbeže.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/11964
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV