Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorSilovská, Šárka
dc.date.accessioned2021-11-30T09:59:30Z
dc.date.available2021-11-30T09:59:30Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-08-01
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/11673
dc.language.isoxx
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.title\recke{beta}-glukany a možnosti využití jejich fyziologických účinků při výrobě funkčních potravincze
dc.title.alternativeBeta-glukans and possibilities of utilization their psysiological effects in processing of functional foodeng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag27440
dc.date.accepted2011-11-24
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineObecná produkce rostlinnácze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programFytotechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam