• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Zajištění kvality v technologii výroby těstovin

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (1.913Mb)
    Posudek vedoucího práce (85.18Kb)
    Posudek oponenta práce (80.70Kb)
    Průběh obhajoby práce (52.52Kb)
    Datum
    2012
    Autor
    Frantík, Martin
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Předmětem diplomové práce je téma ?Zajištění kvality v technologii výroby těstovin.? Teoretická část práce se zabývá historií těstovin, charakterizuje suroviny pro výrobu těstovin a výrobní technologie v těstárenství. Dále je v práci zahrnuto zajišťování jakosti v potravinářském průmyslu, na které navazují jednotlivé systémy řízení jakosti. Největší pozornost je věnována systému kritických kontrolních bodů (HACCP). Praktická část se zabývá analýzou systému řízení jakosti a je zaměřena na systém kritických kontrolních bodů ve výrobě dlouhých vaječných a bezvaječných těstovin na výrobní lince P 1000 v těstárenském podniku Bratři Zátkové.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/11525
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV