• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (9.085Mb)
    Posudek vedoucího práce (701.0Kb)
    Posudek oponenta práce (1.007Mb)
    Průběh obhajoby práce (45.66Kb)
    Datum
    2012
    Autor
    Doleželová, Miroslava
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    V této diplomové práci se zabývám kvalitou uzených mas a šunek ve vazbě na jejich spotřebu. U uzeného masa a šunek jsem se zaměřila a předkládala k porovnání vzorky, které pocházely z průmyslové výroby, od různých výrobců.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/11502
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV