• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Způsoby hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin a jejich vliv na kvalitu výrobku v letech 1995-2008

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (651.0Kb)
    Posudek vedoucího práce (53.97Kb)
    Posudek oponenta práce (59.35Kb)
    Průběh obhajoby práce (51.66Kb)
    Datum
    2011
    Autor
    Mánková, Lucie
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Cílem práce je posoudit změnu kritérií pro hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu a zaměřit se na to, jaký vliv měla tato změna na jakost a kvalitu výrobků. Zpracovat přehledně systém hodnocení zdravotní nezávadnosti v období 1995-2007. V první části práce je popsán způsob kontroly zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu v ČR i v EU. Ve druhé části jsou popsány kontroly a výsledky veterinárního hygienického dozoru v letech 1995-2008.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/11352
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV