• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Bakalářské práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Problematika "SLOW FOOD" v České republice

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (916.1Kb)
    Posudek vedoucího práce (670.3Kb)
    Posudek oponenta práce (755.9Kb)
    Průběh obhajoby práce (56.99Kb)
    Datum
    2012
    Autor
    Dvořáková, Dagmar
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Tématem bakalářské práce je hnutí SLOW FOOD. Teoretická část práce se zabývá historií, organizací a současností hnutí. Dává nahlédnout do činnosti neziskové organizace, zaměřené na problematiku zachování krajových potravinových specialit, propagaci národní kuchyně, kvalitního a pomalého stravování, podporu drobných výrobců a zemědělců, ochranu životního prostředí. Praktická část práce seznamuje s informovaností veřejnosti o existenci SLOW FOOD a vlivy na spotřebitele při výběru potravin.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/11207
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV