Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠtěrba, Zdeněk
dc.contributor.authorPlánská, Vlasta
dc.date.accessioned2021-11-30T09:42:00Z
dc.date.available2021-11-30T09:42:00Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/11010
dc.description.abstractTato práce poukazuje na závažnost výskytu fuzáriových mykotoxinů, které se čím dál častěji vyskytují v obilovinách. Zabývá se studováním příčin výskytu mykotoxinů, které znehodnocují kvalitu obilovin. Dále se věnuje možnostem ovlivnění jejich výskytu, což je důležité pro zachování kvalitního, mykotoxiny neznečistěného obilí, které je důležitou zásobárnou krmiv a potravin.cze
dc.format27 s.
dc.format27 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmykotoxinycze
dc.subjectobilovinycze
dc.subjectfuzáriumcze
dc.subjectMycotoxinseng
dc.subjectcerealseng
dc.subjectfusariumeng
dc.titleStudium příčin a možností ovlivnění výskytu fuzáriových mykotoxinů u obilovincze
dc.title.alternativeStudy the causes and possible effects of mycotoxins in cereals fusariumeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag19571
dc.description.abstract-translatedThis paper highlights the severity of fusarium mycotoxins, which are increasingly found in cereals. It deals with studying the causes of mycotoxins, which degrade the quality of cereals. It also deals with regulation of their occurrence, which is important for maintaining quality, mycotoxins dirty grain, which is an important reservoir of feed and foodstuffs.eng
dc.date.accepted2011-06-22
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineTrvale udržitelné systémy hospodaření v krajiněcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam