Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorJirotková, Dana
dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorBurian, Rudolf
dc.date.accessioned2021-11-30T09:41:54Z
dc.date.available2021-11-30T09:41:54Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/11005
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce je zachycení vývoje funkčních vlastností plastových střev používaných v masném průmyslu. První část práce zachycuje historii a vývoj střev jako obalového materiálu a funkční vlastnosti plastových střev v obecné rovině. Druhá část pak představuje plastová střeva vyráběná společností Viscofan s.r.o. České Budějovice se zaměřením na jejich funkční vlastnosti, metody na zjišťování těchto vlastností, možnosti použití v masném průmyslu, jejich zpracování a vliv na prodloužení údržnosti masných výrobku při skladování za snížených teplot.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectdruhy obalůcze
dc.subjectplastová střevacze
dc.subjecttechnologické vlastnosticze
dc.subjectmetody zpracovánícze
dc.subjectskladovánícze
dc.subjectchlazenícze
dc.subjectzmrazování.cze
dc.subjecttypes of packagingeng
dc.subjectplastic casingseng
dc.subjecttechnological characteristicseng
dc.subjectmethodseng
dc.subjectprocessingeng
dc.subjectstorageeng
dc.subjectrefrigerationeng
dc.subjectfreezingeng
dc.titleZlepšování funkčních vlastností plastových střev pro použití v průmyslu zpracování masacze
dc.title.alternativeFunktional Effects Improve of Artifical Casings in Meat Production.eng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag19549
dc.description.abstract-translatedThe aim of this work is to capture the evolution of functional characteristics of plastic casings used in the meat industry. The first part deals with the history and development of casings as a packaging material and the functional characteristics of plastic casings in general. The second part introduces plastic casings produced by Viscofan Ltd. České Budejovice, focusing on their functional properties, methods for detecting these properties, possibilities of their usage in the meat industry, their processing and influence on extending shelf-life of meat products during storage at low temperatures.eng
dc.date.accepted2011-06-16
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam