Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorŠmíd, David
dc.date.accessioned2021-11-30T09:41:37Z
dc.date.available2021-11-30T09:41:37Z
dc.date.issued2011
dc.date.submitted2011-04-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/10990
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá způsoby konzervace zemědělských produktů, a to jak rostlinných tak živočišných. První část práce je věnována jednotlivým metodám konzervace, jejich výhodám a nevýhodám. Druhá a třetí část je zaměřena na jednotlivé konzervační metody rostlinných a živočišných produktů a také na dobu údržnosti konzervovaných výrobků. Ve čtvrté části jsou uvedeny moderní trendy v současné konzervaci.cze
dc.format84 s.
dc.format84 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectkonzervacecze
dc.subjectkonzervovánícze
dc.subjectúdržnostcze
dc.subjectpotravinycze
dc.subjectconservationeng
dc.subjectcanningeng
dc.subjectmaintainanceeng
dc.subjectfoodeng
dc.titleZpůsoby konzervace zemědělských produktůcze
dc.title.alternativePreservation Methods of Food Productseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag19460
dc.description.abstract-translatedThe aim of this bacheolor thesis was to sum up a rewiew of literature about Mannem of conservation of the agriculture products, namely the herbal and animal products. The former part of this study is focused on the particular methods of conservation and on their advantages and disadvantages. The second and third part of the study is concerned with particular methods of the herbal and animal products and with the period of durability of the conserved products too. In the fourth part of this study i focused on the contemporary trends in today´s conservation of the mentioned products.eng
dc.date.accepted2011-06-13
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam