dc.contributor.advisor | Stejskal, Vlastimil | |
dc.contributor.author | Jablonická, Dagmara | |
dc.date.accessioned | 2021-11-19T11:45:16Z | |
dc.date.available | 2021-11-19T11:45:16Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-05-04 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/1064 | |
dc.description.abstract | Hodnocení sensorických, chemických a technologických parametrů masa candáta obecného (Sander lucioperca) chovaného v intenzivních podmínkách v porovnání s kvalitou svaloviny u candátů chovaných v rybničních (extenzivních) podmínkách. | cze |
dc.format | 64 s. (12 999) | |
dc.format | 64 s. (12 999) | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | sensorické analýza | cze |
dc.subject | výtěžnost filet | cze |
dc.subject | chemické složení | cze |
dc.subject | profil mastných kyselin | cze |
dc.subject | textura masa | cze |
dc.subject | sensory analysis | eng |
dc.subject | fillet yield | eng |
dc.subject | chemical composition | eng |
dc.subject | fatty acid profile | eng |
dc.subject | the texture of meat | eng |
dc.title | Vyhodnocení intenzivního chovu candáta obecného (Sander lucioperca) v provozních podmínkách včetně posouzení kvality finálního produktu | cze |
dc.title.alternative | Evaluation of the intensive culture of pikeperch (Sander lucioperca) under commercial-scale conditions including the quality of the final product | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 24841 | |
dc.description.abstract-translated | The aim of this study was to evaluate the sensory, chemical (fatty acid profile, N-substances, lipid, ash) and technological (texture of meat) parameters of meat of pikeperch reared in intensive culture and compared with the fish from the pond (extensive) culture. | eng |
dc.date.accepted | 2012-06-14 | |
dc.description.department | Fakulta rybářství a ochrany vod | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Rybářství | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zootechnika | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |