Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorStejskal, Vlastimil
dc.contributor.authorJablonická, Dagmara
dc.date.accessioned2021-11-19T11:45:16Z
dc.date.available2021-11-19T11:45:16Z
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-05-04
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/1064
dc.description.abstractHodnocení sensorických, chemických a technologických parametrů masa candáta obecného (Sander lucioperca) chovaného v intenzivních podmínkách v porovnání s kvalitou svaloviny u candátů chovaných v rybničních (extenzivních) podmínkách.cze
dc.format64 s. (12 999)
dc.format64 s. (12 999)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectsensorické analýzacze
dc.subjectvýtěžnost filetcze
dc.subjectchemické složenícze
dc.subjectprofil mastných kyselincze
dc.subjecttextura masacze
dc.subjectsensory analysiseng
dc.subjectfillet yieldeng
dc.subjectchemical compositioneng
dc.subjectfatty acid profileeng
dc.subjectthe texture of meateng
dc.titleVyhodnocení intenzivního chovu candáta obecného (Sander lucioperca) v provozních podmínkách včetně posouzení kvality finálního produktucze
dc.title.alternativeEvaluation of the intensive culture of pikeperch (Sander lucioperca) under commercial-scale conditions including the quality of the final producteng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag24841
dc.description.abstract-translatedThe aim of this study was to evaluate the sensory, chemical (fatty acid profile, N-substances, lipid, ash) and technological (texture of meat) parameters of meat of pikeperch reared in intensive culture and compared with the fish from the pond (extensive) culture.eng
dc.date.accepted2012-06-14
dc.description.departmentFakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-disciplineRybářstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam