Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVácha, František
dc.contributor.authorMacek, Josef
dc.date.accessioned2021-11-19T11:44:44Z
dc.date.available2021-11-19T11:44:44Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-07
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/123456789/1040
dc.description.abstractRybí maso, hlavně sladkovodních ryb, je typ zboží, které by mělo být doporučováno z hlediska zdravé výživy.Rybí maso bude mít na trhu dobrou perspektivu. Proto zvládnutí zpracovatelských metod a samozřejmě jejich následující aplikace, jsou velmi důležité pro poptávku po rybím mase.S rozvojem metod zpracování ryb je stále větší důraz kladen na tržní uplatnění výrobků z ryb přitom sortimentní skladba ryb a výrobku z ryb je v České republice poměrně úzká. Cílem mé práce je prověřit možnosti obchodní strategie a posoudit komplexnost vazeb v sortimentu nabídky produktů a u vybraných produktů určit parametry textury.cze
dc.format53 s.,17 příloh
dc.format53 s.,17 příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectrybícze
dc.subjectmasocze
dc.subjectsladkovodníchcze
dc.subjectrybcze
dc.subjectsortimentcze
dc.subjectproductcze
dc.subjecttexturacze
dc.subjectvývojcze
dc.subjectzpracovánícze
dc.subjectfisheng
dc.subjectmeateng
dc.subjectfreshwattereng
dc.subjectproducteng
dc.subjecttextureeng
dc.subjectdevelopmenteng
dc.subjectprocesseng
dc.titleVývoj produktů ze sladkovodních rybcze
dc.title.alternativeDevelopment product from freshwater fisheng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag7545
dc.description.abstract-translatedFish, mainly freshwater fish, the type of goods that should be recommended in terms of healthy living. Fish will have good market prospects in future. Therefore, mastering processing methods and their subsequent applications, of course, are very important to the demand for fish. With development of methods of fish processing is an increasing emphasis on the application market of fish products while the product mix of fish and fish products in the Czech Republic is relatively narrow. The aim of my work is to examine how business strategy assesses the complexity of linkages in the range of product offers and by the selected products determine the parameters of texture.eng
dc.date.accepted2010-06-17
dc.description.departmentFakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-disciplineRybářstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam