• Přihlásit se
    Zobrazit záznam 
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    •   Domovská stránka repozitáře publikací JU
    • Kvalifikační práce
    • Diplomové práce
    • Zemědělská fakulta
    • Zobrazit záznam
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami

    Thumbnail
    Zobrazit/otevřít
    Plný text práce (555.4Kb)
    Posudek vedoucího práce (165.7Kb)
    Posudek oponenta práce (165.9Kb)
    Průběh obhajoby práce (19.74Kb)
    Datum
    2008
    Autor
    Krampl, Pavel
    Metadata
    Zobrazit celý záznam
    Abstrakt
    Tato práce se zabývá dynamikou prokysávání mléka po zaočkování vybranou mlékařskou kulturou v závislosti na měnící se podmínky kultivace a odlišných vlastnostech kultivačního média. Cílem práce je: {•} Zhodnocení vlivu tepelného ošetření mléka na rychlost prokysávání mléka vybranými čistými mlékařskými kulturami. {•} Zhodnocení vlivu teploty milk na rychlost prokysávání mléka vybranými čistými mlékařskými kulturami. {•} Zhodnocení vlivu kvality mléka na rychlost prokysávání mléka vybranými čistými mlékařskými kulturami. V první části práce je popsáno mléko jako surovina, jeho technologické a mikrobiologické vlastnosti, rozdělení mlékařských kultur používaných v praxi a jejich aplikací. V další části práce je popsaná metodika, jakým způsobem bylo vedeno laboratorní šetření a jaké druhy surovin byly použity. V této části práce je také uvedeno jakým způsobem se toto šetření vyhodnocovalo a jakým způsobem jsou zjištěné výsledky zpracovány. Závěr práce tvoří popis a shrnutí výsledků šetření a je zde vedena diskuse a srovnávání výsledků šetření s jinými autory.
    URI
    https://dspace.jcu.cz/handle/123456789/10161
    Kolekce
    • Zemědělská fakulta

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Procházet

    Vše v repozitářiTypy publikacíDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slovaTato kolekceDle data publikováníAutořiNázvyKlíčová slova

    Můj účet

    Přihlásit seZaregistrovat se

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Kontaktujte nás | Vyjádření názoru | Na tomto webu jsou používány pouze cookies nezbytně nutné pro zajištění fungování webu, pro které není nutné získat souhlas.
    Theme by 
    Atmire NV